Українці гучно висміяли Ангеліну Вовк, яка зі свинею Хрюшею та зайцем Степашкою зібралася на фронт

фото з відкритих джерел

У мережі припускають, що Ангеліні Вовк потрібна серйозна лікарська допомога

Ангеліна Вовк, відома колись телеведуча програм «Песня года» та «Спокойной ночи, малыши», а нині – пенсіонерка, що бігає по телеефірам, вдаючи з себе експерта по всім питанням, в інтерв'ю російському пропагандисту Борисові Корчевникову заявила, що має намір разом з ляльками – свинею Хрюшею та зайцем Степашкою вирушити на фронт.

«Думаю, треба якось зупинити цю сторону. Щоб вони по-іншому поглянули на ці події. І я сказала своїй приятельці, що я візьму Хрюшу і Степашку і поїду туди, на фронт, і звернуся до українців. У мене теж є українська кров. Я теж читала їм казки. Мені здається, що от коли зазвучала б ця музика зі «Спокойной ночи, малыши» і вони почули б мій голос, я б сказала: «Здрастуйте, любі дівчатка і хлопчики. Зупиніться, що ви робите? Ви ж добрі!» – сказала Вовк.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Masha Efrosinina (@mashaefrosinina)

Фрагмент заяви Вовк опублікувала на своїй сторінці в Інстаграм телеведуча та волонтер Маша Ефросиніна. «У мене теж є українська кров! Я візьму Хрюша та Степака та поїду на фронт! Господи, допоможи цим людям самознищитися раніше, ніж вони освідомлять, що живуть із трухою замість мізків!», – прокоментувала ролик Марія. «Здоровий глузд геть залишивши цю націю. Тут навіть психіатри не допоможуть», – підтримала в коментарі Ефросиніну телеведуча СТБ Марина Боржемська. «А потім вони дивуються, чому їх називають свинособами! Це при тому, що головні інфлюенсери – Хрюша та Степашка! Ось тобі і хрю, і гав!», – додав Сергій Притула.

«У мене просто ледь не випали очі від жаху», – написала під постом Маші російська телеведуча Тетяна Лазарева, яка перші місяці вторгнення провела в Києві, а виїхавши з України, активно публікує антивоєнні пости в соцмережі, за що отримала від кремлівського режиму статут іноагента.  «Ту сторону! Сука, ви «та сторона» від початку до кінця існування світу! Разом зі своєю пріятєльніцею, Хрюшою, Стєпашкою і навіть Каркушей! Спокойной ночі свинособаки!» – емоційно відреагувала на побачене телеведуча та волонтер Даша Астафьева. «Коли в голові таке ж наповнення, як і у її Хрюші і Стєпашкі. Ну то вони на Заболотній області всі звикли жити з рукою ляльковода у ср#ці», – додала відома журналістка та блогер Яніна Соколова.

До слова, телеведуча Вовк вже не вперше публічно озвучує бажання поїхати з ляльками на фронт. Цією потішною думкою вона вже ділилася в іншій пропагандистській програмі – «Емпатія Манучі». Там таки тетя Ліна театрально не стримала сліз під час інтерв'ю, коли розмова зайшла про солдатів Росії, і назвала їх «святими».

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: