Влад Яма по смітникам у США збирає «допомогу для українських захисників»

Фото: соцмережі

Шанувальники артиста не оцінили його старання

Хореограф Влад Яма, який з початком повномасштабної війни з дружиною і сином виїхав до США, не перестає через океан «радувати» українців дописами. На своїй сторінці в соцмережі артист оприлюднив пост, в якому радісно повідомив, що знайшов на смітнику в США викинуту валізу, яку підібрав та планує відправити, як «допомогу захисникам в Україну».

Влад Яма по смітникам у США збирає «допомогу для українських захисників» фото 1

«Ні, це не крадіжка. Викинули сусіди, але поїде до наших героїв і не порожня», – похвалився Влад Яма, демонструючи на камеру знахідку. Однак щанувальники артиста не оцінили його старання. «Він взагалі клепку має?», «Думаю, наші захисники будуть дуже раді такій «допомозі», – пишуть в коментарях.

Раніше «Главком» писав, що хореограф Влад Яма, який з початком вторгнення чкурнув до США, виявляється, має борги в Україні. Про це розповів на своєму ютуб-каналі зірковий блогер Богдан Беспалов. «Владислав Яма, в першу чергу, думає про те, як же вирішити свої питання з боргами за будинок неподалік від Іванковичів, за який давно не виплачує кошти. І в принципі не планував, якби не сталася війна, а через війну доводиться розбиратися, щоб взагалі не втратити це житло», – розповідає блогер.

Читайте також: Відомий режисер пояснив, чому Руслані не дали виступити на Євробаченні: Це бумеранг

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: