У Росії пластичний хіруг гвалтував відомих пацієнток, поки ті відходили від наркозу

Мамаєва стверджує, що вона одна з жертв хірурга
фото з відкритих джерел

Колишня дружина російського футболіста Павла Мамаєва Алана розповіла, що її згвалтував іменитий пластичний хірург

У Росії пацієнтки масово звинувачують відомого пластичного хірурга Вардана Хачатряна у сексуальних домаганнях. Колишня дружина футболіста Павла Мамаєва Алана розповіла, що її згвалтував пластичний хірург.

Алана Мамаєва написала в Інстаграм: «Не думаю, що моя історія сильно відрізнятиметься від інших (які прочитала останнім часом): методи у нього приголомшливо однакові. Я оперувалася у Вардана двічі: маммопластика та повторна операція. Лікаря вибирала довго, з упевненістю зупинилася на Хачатряні. На першій консультації відзначила його неформальний, м'яко кажучи, підхід: компліменти, фамільярність. Зробила знижку на харизму, сконцентрована на результаті. Після виписки, за словами Алани, лікар дав свій особистий номер, почав писати та надзвонювати. А під час огляду закривав ключем двері та активно порушував усі можливі особисті межі «поцілунками та зовсім не лікарськими дотиками».

Пізніше Мамаєва знову звернулася за домогою: «Повторно прооперувалася. Перед операцією в закритому кабінеті він вже чіплявся агресивно, але це вдавалося припинити. А потім він зайшов у палату і особисто став будити мене поцілунками, підняв з ліжка, щоб піти до дзеркала і показати результат… притиснув до стіни та зґвалтував. Я навіть стояти до ладу не могла, а вже розуміти так точно. Пам'ятаю, лежала потім і думала, що це мені здалося, і такого просто не може бути».

Коли він наступного разу зайшов до мене в палату, як ні в чому не бувало, я запитала, чи справді він цілував мене, а потім і зовсім у нас був секс. Він відповів: «Ну, що ти, так буває при виході з наркозу, фантазії різні трапляються».

Скандал навколо Вардана Хачатряна почався кілька тижнів тому, коли в мережі пацієнтки почали скаржитися на лікаря, який змушував займатися з ним сексом. Майже всі історії, які описали колишні пацієнтки Вардана Хачатряна, схожі: дівчата розповідають, як він намагався скористатися їхньою безпорадністю, поки вони відходили від наркозу. Сам хірург, якого вважають одним з найкращих в пластиці грудей, свою провину заперечує.

Читайте також:

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: