Ургант та Орбакайте потрапили у грандіозний скандал через гімн Росії

Ургант та Орбакайте
фото з відкритих джерел

Росіяни звинуватили шоумена та співачку у неповазі до державних символів

Російських артистів Івана Урганта та Крістіну Орбакайте звинуватили в тому, що вони відмовилися встати під час виконання гімну Росії. Вони спростували чутки.

Повідомлення про те, що Івана Урганта та Крістіну Орбакайте вигнали з театру Вахтангова, стали громом серед ясного неба. Пліткарі стверджували, що перед показом вистави глядачам запропонували вшанувати пам'ять військовослужбовців, які загинули на Донбасі. Але артисти нібито відмовилися встати під час виконання гімну Росії. У результаті, за словами пліткарів, публіка виправадила із зали дочку Алли Пугачової та телеведучого криками та свистом.

Ургант спростував цю інформацію. Він запевняє, що жодного скандалу у культурній установі не було. Іван уточнив, що справді проводив дозвілля з Орбакайте. Вони, правда, відвідували різні спектаклі: «Ми з Орбакайте, звичайно, весь вересень ходимо по театрах. Але конкретно в театр Вахтангова я не зайшов. І на виставі на цьому мене не було, я взагалі в цей день був вдома. Але все, що відбувається, дуже нагадує поганий театр, а іноді навіть цирк».

Орбакайте теж не змовчала. Як розповіла артистка, вона не була в театрі Вахтангова багато років, а в інших театрах при ній жодного разу не виконували гімн.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: