Телеведучий Юрій Ніколаєв чесно розповів про пияцтво та зіркову хворобу

фото з відкритих джерел

Телеведучий зізнався, що одного разу, коли біля екранів зібралося 250 мільйонів глядачів, вийшов в ефір п'яним

Відомий колись телеведучий Юрій Ніколаєв в пропагандистській програмі «Судьба человека» розповів, що що багато років боровся з пияцтвом. За словами телеведучого, він випив стільки, скільки не переплисти  

Ніколаєв каже, що мав зіркову хворобу. І всі навколо мріяли випити з улюбленим телеведучим, а йому було ніяково відмовити. Йому навіть грошей на випивку не треба було витрачати. Варто було переступити поріг ресторану і його звали буквально за кожен столик. Бармени, ледве побачивши його, кричали: «Все, бар закривається!». Виганяли всіх, і починалася «триденна пиятика».

За словами Юрія Ніколаєва, він випив стільки, скільки не переплисти. Дійшло до того, що одного разу в рейтинговий час, коли біля екранів зібралося 250 мільйонів глядачів, він вийшов в ефір п'яним. «Мене прощали, багато разів прощали, – констатує телеведучий. – Причому я приходив на зйомки, скажімо так, у тяжкому стані. І я розумів, що мені прощають, але це довго продовжуватися ніяк не може – буде момент, коли мене вже не пробачать, і я буду викинутий на вулицю без професії».

«Я не п'ю або з 1982, або з 1983 року, – каже Юрій. – Причому я не почуваюся неповноцінним». За словами Ніколаєва, він просто вибрав, що для нього важливіше: професія, кар'єра, сім'я, гроші чи незрозуміле життя, яке закінчиться невідомо як і невідомо де.

Читайте також:

 

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: