Співачка Цибульська потрапила у ДТП

Дорожня подія сталася після того, як співачка відвезла сина на навчання
фото з відкритих джерел

Після аварії Оля зателефонувала до страхової компанії та викликала поліцію

Співачка Оля Цибульська написала у своїй соцмережі, що потрапила до ДТП. Дорожня подія сталася після того, як співачка відвезла сина на навчання. Сама співачка не постраждала, а ось авто сильно подряпане, тож машину доведеться ремонтувати.

Після аварії Оля зателефонувала до страхової компанії та викликала поліцію. «Все добре, я ціла. Машині ремонт, а мені кава. Русні пі#зда», – у жартівливому стилі прокоментувала співачка.

Раніше «Главком» писав, що Цибульська зізналася в інтерв'ю, що, як і весь шоу-біз, з початку війни наївно намагалася достукатися до росіян. Після листування з Олександром Бодянським, із яким виграла «Фабрику зірок», поставила на цьому крапку.

Співак, з яким Цибульська виграла першу українську «Фабрику зірок», сам їй написав, але звинуватив у війні не Росію і навіть Путіна, а ретроградний Меркурій. «Це просто планета Венера від Меркурія, це зміна поясів, зараз... Це тебе здається, це минеться», – згадала  співачка слова Бодянського. Після цього він навіть вітав її із 8 березня. «Я його надіслала за «російським кораблем» і просто заблокувала. Я зрозуміла, що навіть ті люди, які тебе знають особисто, знають, що ти не можеш брехати, котрі приїжджали в Україну, точно розуміли по-дорослому, що тут відбуваються, пишуть таке – тоді немає сенсу», – продовжує Цибульська.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: