Спекулюють на вагітності. Ведуча «Аферистів в сітях» розкрила цинічну аферу з купівлею авто

Лебідь: Коли на зустріч приходить вагітна жінка, то менше за все чекаєш пастки
фото з відкритих джерел

Ведуча проекту «Аферисти в сітях» на Новому каналі в деталях розписала схему шахраїв, які «кидають» щонайменше на 500 доларів

Питання з продажем чи купівлею авто зараз особливо актуальне. На жаль, і тут вистачає аферистів, які не соромляться і спекулюють на найчуттєвіших темах. Одну зі схем шахраїв, де ключовою постаттю є жінка при надії, розкрили у проекті «Аферисти в сітях» на Новому каналі.

«Коли на зустріч приходить вагітна жінка, то менше за все чекаєш пастки або того, що щось піде не за планом, – говорить ведуча проекту Олена-Крістіна Лебідь. – Але пастка є!»

А от і деталі афери, які дізналася ведуча Нового каналу:

  • На ваше інтернет-оголошення про продаж автомобіля «клює» жінка при надії. Вона пропонує зустрітися близько від її дому, щоб їй далеко не їхати.
  • При огляді авто вона акцентує увагу на тому, що особливо ні в чому не розбирається, просить сфотографувати техпаспорт для чоловіка. Це один з головних моментів афери!
  • Далі жінка імітує погане самопочуття, починає важко дихати і просить сходити до неї додому по таблетки. Дає ключі від квартири, тож жертва афери повністю довіряє і, звісно, хоче допомогти вагітній.
  • Поки жертва відчиняє двері квартири, з’являється спільник, який представляється сусідом дівчини. Починає на місці розбиратись у ситуації, і цим самим затримує жертву, адже біля машини якраз відбувається головна частина афери. Там з’являється друга жертва! Напередодні зустрічі шахраї створюють ідентичне оголошення з продажу машини, але від свого імені і з удвічі меншою ціною. Зрозуміло, що покупців – безліч. І от, поки перша жертва розбирається у під’їзді з «сусідом», дівчина на парковці проводить огляд авто другій жертві. Бере завдаток у розмірі 500 доларів, і все. До речі, тут стає в нагоді фотографія техпаспорту, оскільки вагітна нібито забула документи вдома.
  • Коли до авто повертається справжній власник, вагітна дівчина просто забирає свої ключі від квартири й домовляється про зустріч з її чоловіком на СТО наступного дня. Але, зрозуміло, на цьому історія закінчується. Хоча ні! Найголовніший момент: дівчина не вагітна! Аферистка просто прив’язує під сукню подушку, і на цьому «заробляє» 500 доларів.

Читайте також:

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: