Скандал продовжується. Представники Руслани заявили, що вона не виступатиме на Євробаченні з Києва

Як і раніше, виступ зірки на конкурсі не запланований
фото з відкритих джерел

Під час фіналу конкурсу артистка фізично перебуватиме у Великій Британії

Скандал між організаторами Євробачення та співачкою Русланою, яка привезла першу перемогу Україні з Євробачення, не вщухає.

Нещодавно було оголошено, що співачка, яка образилася на те, що її не запросили на Євробачення, все ж таки виступить на конкурсі, але з Києва, а не Ліверпулю. Однак тепер виявилося, що ця інформація не відповідає дійсності.

Сайт ТСН.ua зв'язався з менеджеркою Руслани Яною Прядко, яка підтвердила, що як і раніше, виступ зірки на конкурсі не запланований: «Жодних змін, крім низки консультацій від публікації посту Руслани, не відбулось. Формально глядачі побачать Руслану на екрані, але виступу першої української переможниці «Євробачення-2004» на сцені «Євробачення-2023», як у інших переможців, не буде!» – зазначила Яна Прядко.

Менеджерка Руслани наголосила, що під час фіналу конкурсу артистка фізично перебуватиме у Великій Британії, де проведе два сайд-івенти, тобто додаткові активності на майданчиках, що працюють для єврофанів та гостей міста. Тож вона ніяк не зможе виступити з Києва, як про це повідомлялося раніше.

Читайте також: Ані Лорак на колінах в центрі Москви оголосила про нове життя

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: