Скандал на конкурсі краси: українку та росіянку поселили разом

Ольга розмістила в Iнстаграм звернення до організаторів із закликом змінити план розселення
Фото: РБК

Ідея поселити разом українку та росіянку – не випадковість, припускає президент національного конкурсу краси

Модель з Івано-Франківська Ольга Василів, яка представлятиме Україну на Miss Grand International, на своїй сторінці в соцмережі поділилася неприємною історією: організатори конкурсу на Балі з якихось причин вирішили поселити українку в одній кімнаті із представницею Росії.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от OLGA VASYLIV (@olgavslv)

Ольга розмістила в Iнстаграм звернення до організаторів із закликом змінити план розселення: «Прийшов лист, який вселив мені почуття люті і болю – мій призначений сусід по кімнаті буде конкурентом з країни-терориста, з країни, що втратила всі закони і порядок, з країни-деспоту. Дорогий Нават Ітсарагрісіл (президент конкурсу – ред.), повірте, я теж за мир, за любов, дружбу і підтримку, але не за тих, кого не можу пробачити, не для тих, хто мучить моїх братів і сестер, не для тих, хто забрав життя стількох українців! Я важлива! Моя думка важлива! Важливі мої почуття, важлива моя Україна», – написала модель.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от OLGA VASYLIV (@olgavslv)

Міс Гранд Інтернешнл – міжнародний конкурс краси, що проводиться щорічно. Входить до «великого шолома» конкурсів краси поряд з конкурсами «Міс Всесвіт», «Міс світу», «Міс Інтернешнл» та «Міс супранешнл». Конкурс проводиться Міс Гранд Інтернешнл

Ідея поселити разом українку та росіянку – не випадковість, припускає президент національного конкурсу краси Наталія Ковальова. Дуже схоже на спробу примирення у Ватикані, коли представниці двох країн разом несли хрест на Великдень. «Думаю, це було навмисне зроблено. Може, з якихось добрих побажань, але це не той час, коли можна таке робити. Вона туди їхала представляти свою країну та захищати її інтереси», – цитує Наталію ТСН.

Зараз Ольга на Балі номер має окремий, навіть від усіх конкурсанток, в іншому корпусі готелю. Тим часом на сторінці Катерини Асташенковвої в соцмережі багато повідомлень про конкурс, а ось про скандал жодного.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: