Син пропагандиста Соловйова засвітився у відомому гей-клубі Лондона

фото з відкритих джерел

Матеріал про витівки Данила Соловйова на сайті The Sun провисів менше доби

Сина пропагандиста Соловйова помітили у відомому гей-клубі Лондона. Про це повідомило британське видання The Sun. Однак стаття про хлопця провисіла на сайті недовго – матеріал було видалено зі стрічки новин.

21-річний Дмитро Соловйов після закінчення навчання в престижній гімназії в Москві, перебрався до Лондона. Нещодавно в пресі з'явились його епатажні знімки: у Соловйова-молодшого довге волосся, нафарбоване нігті. На деяких опублікованих фото хлопець позує у жіночому одязі та з макіяжем. Фотографії Данила швидко розлетілися по мережі, ставши предметом бурхливого обговорення.

За інформацією росЗМІ, Соловйов – батько вісьмох дітей. Затятий пропагандист має чотирьох синів, двоє з яких за віком цілком придатні не тільки для служби в армії, а й для відправлення на фронт у рамках часткової мобілізації. Однак ні 34-річний Олександр, ні 21-річний Данило не перебувають у лавах Збройних сил РФ.

Старший син після закінчення університету мистецтв в Лондоні, займається там режисурою. Данило після закінчення елітної Ломоносовської школи навіть не вступив до вузу. За деякими даними, хлопець якийсь час вів світське життя в Москві, а нині продовжує тусуватися вже в Лондоні.

Сам Володимир Соловйов заявив, що його син уже кілька років нібито навчається «в хорошому навчальному закладі в Росії» і «з жодним модельним агентством у Лондоні жодних контрактів ніколи не укладав». Проте британська The Sun опублікувала матеріал, де розповіла, що Данило Соловйов широко відомий не лише у світі модельного бізнесу, а й у лондонському гей-клубі. У цьому закладі хлопця бачать досить часто, він відомий під прізвиськом Блондиночка. Однак матеріал про сина Соловйова із сайту газети було видалено вранці 16 лютого. За словами читачів, він встиг провисіти у стрічці менше доби.

Читайте також: Барбара Брильська гнівно звернулася до росіян: Жити в цьому г#вні не можна

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: