Ще три жінки розповіли, що одружений музикант Адам Лівайн намагався спокусити

Музикант з дружиною разом вісім років
фото з відкритих джерел

Фронтмен американського гурту Maroon 5 скочив у гречку і тепер виправдовується за зраду дружині

Ще троє дівчат розповіли, що соліст Maroon 5 Адам Лівайн фліртував з ними. Одна з них – його викладач йоги. Раніше про зв'язок з Лівайном розповіла модель Самнер Строу, яка у відеозверненні заявила, що мала роман з музикантом під час його шлюбу.

Під хештегом #ExsposeAdamLevine («Викрити Адама Лівайна») дівчата діляться своїми історіями про те, як Лівайн намагався спокусити їх. Так, колишній тренер Лівайну з йоги Аланна Забель (перше фото в галереї), яка тренувала його з 2007 по 2010 рік, розповіла в Інстаграм, що музикант надсилав їй неоднозначні повідомлення – писав, що має «найкращу дупцю в місті» і що він хоче провести день з нею оголеною. Через це листування у неї виник серйозний конфлікт із її бойфрендом, який у ході сварки зламав їй зап'ястя.

За звинуваченнями Забель пішли й інші. Так, дівчина Маріка (друге фото в галереї) попросила знайому опублікувати у мережі скріншоти листування з музикантом. У повідомленнях Лівайн робить Мариці компліменти, каже їй, що одержимий нею, і пропонує зайнятися сексом. Судячи з листування, з Марікою музикант мав інтимні стосунки: у тексті він обговорював, як вона була «хороша». При цьому Маріка у листуванні сама нагадує йому, що він одружений, на що Лівайн відповідає, що «все складно».

Недвозначні компліменти Лівайн робить і дівчині на ім'я Елісон Роуз (третє фото), з якою він обмінювався інтимними фото та відео. Крім того, в одному з листування він розповідає про вагітність своєї дружини і зізнається, що у нього буде хлопчик.

Після того як історія його роману зі Строу стала надбанням громадськості, Лівайн був змушений вибачитися перед громадськістю. Строу заявляла, що рік була коханкою музиканта і що він нібито хотів назвати на її честь свою третю дитину – раніше стало відомо про вагітність дружини Лівайна, моделі Бехаті Прінслу. На підтвердження своїх слів Строу опублікувала скріншоти листування з Лівайном і заявила, що їй довелося оприлюднити цей зв'язок, оскільки інформацію погрожували розкрити інші.

Адам Лівайн та Бехаті Прінслу (четверте фото) одружилися у 2014 році. У пари є дві дочки, Дасті Роуз і Джіо Грейс, зараз подружжя чекає на третю дитину.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: