Ще один політик потрапив у гучний скандал на похороні королеви

Гнівні коментарі міністру пишуть здебільшого мексиканці
фото з відкритих джерел

Мексиканського політика захейтили через селфі з дружиною на похороні Єлизавети ІІ

Міністра закордонних справ Мексики Марсело Ебрарда розкритикували через недоречну світлину на прощанні з королевою Великої Британії Єлизаветою ІІ. Перед панахидою, де були присутні близько двох тисяч гостей, мексиканський політик з дружиною зробили селфі. Фото, яке політичний діяч виставив у соцмережі, спричинило скандал. Підписники пишуть високопосадовцю: «Ти не на дні народження, щоб робити селфі, Марсело. Ви ж представляєте Мексику», «Хочеш пропіаритися за будь-яку ціну», «Я вважаю неповагою робити селфі на похороні».

Раніше «Главком» писав, що британці обурені вчинком президента Вірменії Ваагна Хачатуряна, який сфотографувався на похороні британської королеви Єлизавети II. Повідомлення про це з’явилося у виданні The Sun.

За даними таблоїду, президент Вірменії прийшов до Вестмінстерського холу разом зі своїми помічниками. При підході до королеви Єлизавети II один із його підлеглих дістав телефон і сфотографував вірменського лідера на тлі труни. The Sun пише, що згаданий інцидент стався вперше після оголошення заборони на зйомки під час прощання з британською королевою.

Повідомляється також, що через те, що сталося, були обурені як співробітники залу, що знаходилися там, так і рядові британці. «Правила надзвичайно прості. Ми просто просимо людей поводитися поважно і не фотографувати. Кожен зумів дотримуватися цих правил точно, крім однієї людини», – сказав один із співробітників Вестмінстерського холу.

Читайте також: 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: