Шанувальники Брітні Спірс заявили, що вона мертва, а соцмережу веде хтось інший

Теорія про те, що Брітні Спірс мертва, ходить по мережі вже давно
фото з відкритих джерел

 

На такі думки користувачів мережі наводить дивний контент у соціальних мережах зірки

Шанувальники Брітні Спірс обговорюють конспірологічну теорію про те, що співачка насправді мертва. На такі думки користувачів мережі наводить дивний контент у соціальних мережах зірки: він однотипний, Брітні завжди з'являється в тому самому одязі, а локація для зйомок роликів ніколи не змінюється. Все це навело фанатів на думку про те, що хтось веде обліковий запис Брітні Спірс замість неї і просто публікує старий контент, а також про те, що замість співачки в роликах знімається її двійник.

Теорія про те, що Брітні Спірс мертва, ходить по мережі вже давно: прихильники цієї теорії дотримуються думки, що зірка померла ще 2004 року. На такі думки фанатів навів текст пісні Mona Lisa, яка вийшла того ж року, де є натяк на двійника: Брітні Спірс співає про смерть якоїсь відомої жінки, яку клонували. Трек мав увійти до альбому The Original Doll, який так і не вийшов, а текст самої пісні надалі був перероблений.

Шанувальники знову згадали про цю теорію після того, як помітили дива в поведінці зірки. Так, нещодавно співачка заявила, що їде до Нью-Йорка, а сама не опублікувала жодної фотографії з поїздки.

Проте видання TMZ із посиланням на свої джерела цю теорію спростовує. За словами інсайдера, інформацію про поїздку до Нью-Йорка було опубліковано навмисно, оскільки Брітні Спірс та її чоловік Сем Асгарі хотіли провести час у Мексиці. Крім того, відео з душу, яке нещодавно було опубліковано в інстаграмі Спірс, було якраз зняте в Мексиці і не є старим. Про поїздку до Мексики розповіла і сама співачка у соцмережах: у пості вона зізналася, що перетнула кордон вперше за 15 років і вперше за довгий час випила каву.

Не підтвердилися побоювання фанатів і з приводу візиту батьків Брітні Спірс до Лос-Анджелеса, де мешкає співачка, який раніше насторожив їх. Фанати Брітні почали переживати, чи не трапилося щось із зіркою. Однак, як вдалося з'ясувати журналістам, Джеймі та Лінн Спірс приїхали, щоб подивитися виступ онуки – дочки брата співачки Брайана Спірса.

Шанувальники також підозрюють, що для її соцмереж знімається двійник. Як доказ шанувальники пред'являють такі факти, що посмішка співачки сильно змінилася, а її татуювання видно не на всіх відео.

При цьому на публіці Брітні Спірс востаннє з'являлася на своєму весіллі півроку тому. На заході були присутні відомі гості – Мадонна, Періс Хілтон, Дрю Беррімор, Селена Гомес, які офіційно більше не бачилися з нею після весілля.

Шанувальники у коментарях почали також припускати, що Брітні Спірс знову опинилася під наглядом. Фанати попросили співачку подати знак, чи вона гаразд, проте це призвело тільки до того, що в акаунті закрили можливість коментування.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: