Ritter Sport налякав шанувальників, анонсувавши шоколад зі смаком «хрустких ніжок цвіркунів»

фото з відкритих джерел

Користувачі соцмереж не оцінили жарту

Відомий німецький виробник популярних шоколадок Ritter Sport налякав шанувальників, заявивши, що випустить нову шоколадку під назвою Ganze Grille (цілий цвіркун), в якому, окрім смачного шоколаду, можна буде знайти «хрусткі ніжки цвіркунів». Згодом виявилося, що виробники таким чином вирішили пошуткувати, однак користувачі соцмереж не оцінили жарту.

«Шашлик у їжі? Зареєстрований із сьогоднішнього дня! Ми вже давно готові, а ви? - Написали представники компанії.  «Востаннє купую», – повідомив один із користувачів під постом. До нього приєдналися багато інших любителів шоколаду – деякі відзначили, що не купували товари цієї компанії і тепер точно не стануть. Навіть після повідомлення, що це був всього лише жарт, любителі солодкого не заспокоїлися. «Ваші розіграші не смішні», – пишуть підписники в соцмережі.  Однак деякі все ж таки зрозуміли жарт і закликали інших не сприймати його «занадто серйозно». Ritter Sport не вперше робить фейкові випуски.

Цього разу, видше за все, це було зроблено, щоб привернути увагу до нової веганської лінії шоколаду. У нових шоколадках замість звичайного молока буде мигдальне, а також 100% екологічне какао. Смак буде доповнений смаженим арахісом і солоною карамеллю.

Читайте також: Стало відомо, скільки Періс Хілтон витратила на облаштування дитячої: сума ошелешить

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: