Любитель Путіна Олівер Стоун втік від запитання українського журналіста (відео)

Стоун познайомився з Путіним у 2015 році
фото з відкритих джерел

Відомий американець зняв фільм про російського диктатора

Відомий американський кінорежисер, який зняв хвалебну пропагандистську стрічку «Інтерв'ю з Путіним», під час прес-конференції втік від незручного запитання українського журналіста.

Телеведучий програми та ток-шоу «The Week» на телеканалі «Прямий» Пітер Залмаєв запитав у американця, чи не соромно йому за фільм про воєнного злочинця – кремлівського диктатора Путіна. Стоун не відповів ні слова, та, потупившись в підлогу, попрямував до виходу, стараючись загубитися в юрбі організаторів заходу.

«Ви шкодуєте, що зняли фільм про Путіна? Про воєнного злочинця? Де запевняли, що не все так просто? Ви досі бачите якісь нюанси? У воєнному злочинці? Я втратив свій дім у Донецьку і маю достатньо прав ставите таке питання», – кричав вслід Залмаєв. Однак відповіді на свої питання він так і не отримав.

Пітер Залмаєв – телеведучий програми та ток-шоу «The Week» на телеканалі «Прямий». Народився в Донецьку, але 1994 року виїхав на навчання до США, де залишився працювати. Після анексії Криму та російської агресії на Донбасі став постійним оглядачем з українського питання у міжнародних ЗМІ, таких як CNN, BBC, Al Jazeera тощо. Нині мешкає в Києві.

Відомо, що Стоун познайомився з Путіним у 2015 році, а у 2017 році на пропагандистському російському Першому каналі показали чотири серії його документального фільму «Інтерв'ю з Путіним». В основу фільму лягли 20 годин інтерв'ю, яке Стоун за два роки взяв у Путіна.

В одному з нещодавніх телеінтерв'ю, відповідаючи на запитання, чому Путін напав на Україну, режисер сказав: «Я не можу вам впевнено відповісти. По-перше, ми не знаємо, що йому сказали, чи давала розвідка справді йому правильні оцінки. Можливо, він не був добре поінформований про ступінь співпраці, яку могли надати росіяни, котрі живуть в Україні. Це могло бути одним із факторів того, що він некоректно оцінив наслідки».

«І не забувайте про таку річ: у Путіна був рак, і я думаю, він переміг його, але ще він був ізольований під час ковіда… Можливо, втратив контакт із людьми», – додав Стоун, виправдовуючи диктатора.

Читайте також: Маша Єфросиніна показала, як збирає чоловіка на фронт

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: