Рашист Пєвцов виступив з фашистською промовою на пункті мобілізації: йому прилетіло

Сам вмирати за путінські ідеали Пєвцов не збирається
фото з відкритих джерел

Самого Пєвцова від мобілізації захищає депутатський мандат

Російський артист і депутат Держдуми РФ Дмитро Пєвцов, який гаряче підтримує напад РФ на Україну, виступив перед призовниками в одному з пунктів мобілізації у Москві. Відео свого виступу він розмістив на своєму каналі в YouTube.

Ура-патріот заявив, що росіяни боротимуться із «сатанинськими силами, силами пітьми». Рашист порадив взяти з собою ікони і молитовники, та переконаний, що «з божою допомогою обов'язково переможемо».

«Проти нас воюють сили зла, це сили темряви, сатанинські сили. І не треба ставитись до цього, як до якихось казок. Іде битва за те, щоб залишатися людьми. Зараз відбувається порятунок усього людства. У тих, хто там воює зараз, у всіх є іконки, молитовники, там є капелани. Ми воюємо за те, щоб сім'я – це були мама, тато і діти, а не дядько і дядько й незрозуміло хто».

Тим часом, деякі видання звернули увагу на те, що промова Пєвцова «мобілізованих не надихнула». «Цікаво, коли на болотах змінять фюрера і вся камарилья скаже, що «це не ми, це все він», куди будуть зй#бувати такі культурні зливні бачки, як Пєвцов»,– відреагували у мережі. «Під#р цей Пєвцов, але, тішить те, що його і таких, як він, пісенька заспівана. Це вже агонія», – прокоментували виступ пропагандиста. «Я хочу того ж, що курить цей хлопець», «Кого ти переможеш, придурок?! Рашка знищує Україну. Вбиває дітей, мирне населення, Бог ніколи не буде на стороні зла. А ви – всесвітнє зло, яке напало на мирну країну. Будьте прокляті рашисти, м'ясники!», «Козел, про що мелеш? Іконки фашистам не допоможуть, здохнуть загарбники на нашій українській землі. Бог з нами і ми переможемо! Слава ЗСУ! Слава Богу!» – ще коментарі.

Треба додати, що самого Пєвцова від мобілізації захищає депутатський мандат, він дає відстрочку від призову.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: