Порівняв колишніх учасниць з померлими. «Холостяк» Топольський здивував дикою заявою

фото з відкритих джерел

Герой «Холостяка» Алекс Топольський в інтерв'ю висловився про те, що відчуває, коли хтось з учасниць йде з проекту

На каналі СТБ транслюють 12-й сезон шоу «Холостяк», яке відзняли ще до початку повномасштабної війни в Україні. Наразі в ефір вийшло кілька випусків романтичного реаліті. В інтерв'ю телеведучому Славі Дьоміну для його ютуб-каналу Топольський порівняв учасниць, що вибувають з шоу, з померлими, чим дуже здивував шанувальників.

Герой «Холостяка» Алекс Топольський в інтерв'ю висловився про те, що відчуває, коли хтось з учасниць йде з проекту. Як приклад, він навів прощання з покійними, коли про людину треба пам'ятати лише хороше.

«Коли я прощаюся з дівчиною, я не шкодую про це, бо вже вирішив. Це моє останнє рішення. Але коли я прощаюся, я знаю, що більше її не побачу. Я в голові прокручую всі класні моменти, які у нас були. Я ці моменти просто згадую. Коли людина вмирає, потрібно намагатися пам'ятати дуже класні моменти про неї. Згадувати лише позитивні моменти, які пов'язані з людиною, яка пішла з цього світу, – здивував дивною заявою Топольський.

Після того, як користувачі мережі під фрагментом інтерв'ю, яке Дьомін розмістив на своїй сторінці в Інстаграм, насипали Топольському «теплих» коментарів, телеведучий видалив зі своєї сторінки інтерв'ю, яке зараз доступне на YouTube.

Читайте також:

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: