Перейшла межу, бабуся. Поляковій прилетіло за виступ на грузинських «Танцях з зірками»

фото з відкритих джерел

Співачка Солоха «приревнулала» Олю Полякову до свого образу

Співачка Оля Полякова, яка бере участь в грузинських «Танцях з зірками» виступилап на паркеті в образі Солохи та чорта з повісті «Вечори на хуторі біля Диканьки» під супровід пісні Верки Сердючки «Dancing Lasha Tumbai». Пара танцювала запальний квікстеп. Артистка, яка виступає в цьому образі вже багато років, «приревнулала» Олю Полякову до свого образу.

Співачка Солоха на своїй сторінці в Iнстаграм розкритикувала танці Полякової і заявила, що їй не вистачає гнучкості і легкості, щоб виступати в образі Солохи. «Який жах! Чому я це побачила? Їй до Солохи більше гнучкості і легкості, як мінімум! Мама покаже тобі, бабусю, чиї чари сильніші. Це вже ти перейшла межу... І кокошник не допоможе!»  – цитує Солоху УНІАН.

Раніше «Главком» писав, що за декілька годин до виступу участь співачки опинилася під загрозою.

«Учора після «Голосу країни» я відразу сіла в машину та поїхала до Кишинева. Але повітряні тривоги, комендантська година і туман зробили так, що я запізнилася на літак. Але, о диво! Мій літак затримали! Я була така щаслива, що вирішила поснідати в аеропорту… і тут мені повідомляють, що рейс ще затримують, тому в Турції я не встигаю на наступний літак. Я телефоную продюсерам, а вони говорять: «Ну що ж, тоді записуй прощальне відео. Будеш прощатися, оскільки не встигаєш». А іншого перельоту зі Стамбулу в Тбілісі не було. Ви розумієте?! Але якимось дивом я тут, я прилетіла», – розповіла співачка перед ефіром.

Також ми писали, як співачка Солоха почубилися з колегою Катею Бужинською через концерти в Болгарії.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: