Одіозний російський телеведучий знайшов винного у підриві Кримського мосту: це Кіркоров

Ось хто винен, як виявляється, у провалах російської армії
фото з відкритих джерел

Російський телеведучий Борис Корчевніков впевнений, що Кіркоров винен у програшах на війні

Російський телеведучий Борис Корчевніков, який нещодавно ридав на камеру через те, що російські чоловіки тікають від мобілізації за кордон, вибухнув новим одкровенням: звинуватив у підриві Кримському мосту співака Філіпа Кіркорова. Мовляв, подія в анексованому Криму та інші провали російської армії – це покарання за виступи артиста з хрестом.

Нагадаємо, наприкінці квітня у Кремлівському палаці пройшов концерт на честь 55-річчя Кіркорова, на якому співак, виконуючи пісню «Марія Магдалена», ходив хрестом із «розіп'ятою» всередині актрисою, а навколо танцювали люди у чорних балахонах.

«Одна людина святого життя написала мені: «Протанцював Філіп на концерті на хресті і почалося... Буквально наступного дня в Давидовому броді було спалено велике скупчення нашої техніки. А далі пішло і пішло. Сьогодні Кримський міст. У книзі святого Миколая Сербського «Війна та Біблія» все досконало про це сказано. Святитель Миколай у причинах невдач і програшів на війні на перше місце поставив – богохульство. Потім вже – злодійство, розпусту та інше. Чому в нас вирішили, що таке пройде безкарно?!» – не на жарт розійшовся  Корчевніков.

Одіозний Корчевніков – не перший, хто вірить у маячню з сатанистськими обрядами. Раніше «Главком» писав, що депутат Держдуми та відомий актор-путініст Дмитро Пєвцов повідомив, що особисто поставив підпис під зверненням кримчан із проханням заборонити виступ Кіркорова на півострові через його номер із хрестом на пісню «Марія Магдалена». «Гидота не можна показувати, тим більше за гроші. Сатаністам не повинно бути місця ніде. Тим більше на російській естраді», – заявив Пєвцов. Але збір підписів не допоміг: концерти не скасували.

Читайте також:

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: