Німецькому стилісту, який кожного дня робить фото на підтримку українців, погрожують судом

фото з відкритих джерел

Для створення образів Вайлд використовує українську символіку, квіти, стрічки та одяг кольорів прапора

Німецький стиліст і художник із костюмів Френк Вайлд активно підтримує Україну, публікуючи в Інстаграм фото образів у синьо-жовтих кольорах, які робить в ліфті свого будинку. Таким чином митець закликає зупинити війну. Однак на днях дизайнер отримав листа від адміністрації, яка вимагає припинити знімати в громадському місці, посилаючись на скарги мешканців.

Якщо чоловік не припинить зйомки в ліфті, на нього подадуть до суду. За словами Вайлда, він був шокований подібною заявою, оскільки живе в будинку понад 10 років і вважав свої стосунки з мешканцями доброзичливими. У відповідь Вайлд звернувся до адвоката. Про це берлінець розповів журналістам ТСН.

«Адміністрації «донесли», що я проводжу в ліфті відеозйомку, що є неправдою, і роблю фотографії, і вони хочуть мені повідомити, що це не «мій ліфт». Звичайно, це не мій ліфт, але я користуюся ним, як і інші, і в ліфті є дзеркало, і я фотографую себе в дзеркалі, як і мільйони інших людей у світі», – зазначив стиліст.

Незважаючи на неприємну ситуацію, німець продовжує публікувати світлини на підтримку України. Напередодні він зробив фото з примою-балериною Державного балету Берліна, українкою Яною Саленко, а також кадр у мерчі гурту ONUKA. Для створення стильних образів Вайлд використовує українську державну символіку, квіти, стрічки та одяг кольорів українського прапора. Першу публікацію в синьо-жовтих кольорах Френк зробив ще 22 лютого минулого року.

Читайте також: Нехай буде з тобою Сила. Зірка «Зоряних воєн» сповіщатиме українців про повітряну тривогу

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: