Невістка Вікторії Бекхем розповіла нові подробиці конфлікту зі свекрухою

ВІкторія Бекхем з чоловіком, сином та невісткою
фото з відкритих джерел

Чоловік Ніколи Пельтц підтримує дружину і вважає її «головним пріоритетом»

У новому інтерв'ю американському журналу Grazia Нікола Пельтц, невістка Бекхемів прокоментувала чутки про конфлікт зі своєю свекрухою Вікторією Бекхем. У пресі вже не один тиждень обговорюють припущення, що сварка сталася через те, що Нікола не стала шити весільну сукню в ательє Victoria Beckham, а обрала сукню Valentino. Нікола вирішила внести ясність і заявила, що ці твердження не зовсім відповідають дійсності – вона хотіла одягнути сукню, створену Вікторією, але творчий процес пішов не за планом.

«Я планувала одягнути весільну сукню від Вікторії, і я справді була така схвильована, що зможу носити вбрання, яке створила моя майбутня свекруха. Я подумала, що це чудово, що це буде гарна історія, – зізналася Нікола. – Ми зв'язалися, щоб розпочати роботу над сукнею, а потім минуло кілька днів, а я нічого не чула від неї. Потім Вікторія зателефонувала моїй мамі і сказала, що її ательє не зможе зробити це замовлення. Я поговорила з мамою і сказала: «Ну, на жаль, не вийшло, то що робити далі?». Я довго була шанувальницею Valentino. Мені дуже пощастило, що я змогла поїхати в ательє, щоб приміряти сукню. Ось що насправді сталося».

Описуючи Вікторію та Девіда як «відмінних родичів», Нікола зізналася, що їй боляче бачити повідомлення про те, що вона «ніколи не планувала» одягати сукню бренду своєї свекрухи: «Це ранить мої почуття. Трохи прикро, коли знаєш, що люди вірять у це, але це просто неправда».

На інтерв'ю також був присутній Бруклін Бекхем, який підтримав свою дружину і сказав, що вони «всі обговорюють», коли йдеться про поширення чуток: «Можу чесно сказати, що моя дружина, безперечно, є моїм головним пріоритетом, і я не хочу бачити її засмученою».

Втім, незручна ситуація із сукнею є не єдиною причиною прохолодних стосунків свекрухи та невістки, як пишуть ЗМІ. Нікола нібито образилася, коли Девід і близький друг Вікторії Марк Ентоні промовили захоплену промову на її весіллі – цілком присвячену Вікторії, за словами одного інсайдера Daily Mail.

«Це була просто ода Вікторії і тому, як вона приголомшлива. Нікола любить бути у центрі уваги, особливо у день весілля. Тож це справді розлютило її. Вона втекла посеред весільного прийому з сестрою та мамою і плакала навзрид», – розповіло джерело.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: