Модний дім Gucci звинуватили у пропаганді педофілії

Гаррі Стайлс поки ніяк не прокоментував претензіі
фото з відкритих джерел

Приводом стала рекламна кампанія за участю музиканта Гаррі Стайлса

Італійський модний дім Gucci звинуватили у пропаганді педофілії – приводом стала рекламна кампанія колекції HA HA HA за участю музиканта Гаррі Стайлса, де він знявся у футболці із зображенням рожевого ведмедика та позує поряд із дитячим матрацом.

Користувачам мережі не сподобалося використання дитячої атрибутики у дорослій рекламі: у тому, що дорослий позує поруч із дитячим матрацом, розглянули непристойні натяки.

«Чому у Gucci у рекламі Гаррі Стайлс, дорослий чоловік, позує з дитячим матрацом і в рожевій футболці з плюшевим ведмедиком? Мені таке не подобається», – написала у твіттері  шотландська телеведуча Джилліан Маккейт. Її підтримала інші коментатори.

Щодо рекламної кампанії висловилася і спадкоємиця будинку Gucci Олександра Заріні, яка також є засновницею фонду, який займається боротьбою із сексуальним насильством щодо дітей. «Навіщо створювати контент із дитячим матрацом та дорослим чоловіком? – написала вона в соцмережах. – Мене турбує ця спільна ідеологія, яку Kering транслює через свої бренди». Користувачі соцмереж також звернули увагу на те, що Gucci і Balenciaga, які нещодавно теж потрапили у гучний скандал, належать одній компанії – Kering. У модному будинку критику поки що не прокоментували, Гаррі Стайлс також не висловлювався із цього приводу.

Раніше «Главком» писав, що модний дім Dior звинуватили у прихованій рекламі Росії.

Читайте також: Брук Шілдс розповіла, як знімалася оголеною у «Блакитній лагуні», коли їй було 14 років

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: