Модель Ешлі Грем прокоментувала скандальне інтерв'ю з Х'ю Грантом, яке стало вірусним

Скріншот відео
фото з відкритих джерел

На запитання Грем актор відповідав коротко і закочував невдоволено очі

Модель Ешлі Грем прокоментувала журналістам видання TMZ інтерв'ю з Х'ю Грантом на премії «Оскар». Цю бесіду на килимовій доріжці вже прозвали «найгіршим за всю історію» інтерв'ю і відзначили як «найнезручніший момент» після ляпаса, який дав ведучому Крісу Року Уілл Сміт на церемонії минулого року. На запитання Грем актор відповідав коротко і закочував очі.

Грем запитала у актора, чи весело йому було зніматися в одній з нещодавніх картин. Актор відповів на це, що з'явився у фільмі лише на три секунди.  Модель запитала Гранта, чого він очікує від заходу та кому бажає перемоги. Актор не знайшов відповіді на це питання, і Грем вирішила змінити тему та дізнатися, що Грант вдягнув на церемонію. «Просто мій костюм», – байдуже відповів співрозмовник. Потім модель уточнила, що це бренд. Спершу Грант сказав, що не пам'ятає, а потім сказав, що костюм пошив його кравець. Далі Грем знову спробувала оживити розмову, але артистові це, мабуть, не було цікаво. У твіттері жартують, що за такі відчайдушні спроби розговорити актора Ешлі Грем треба дати почесний «Оскар».

Проте Грем, зважаючи на все, не засмутилася, що їхнє інтерв'ю стало вірусним. «Моя мама вчила мене вбивати людей добротою», – сказала вона журналістам TMZ, зазначивши, що образи на актора не тримає і жодної ворожнечі вони не мають.

Читайте також: Поплавський публічно образив студентку: Подивися на себе, які ще тобі вареники (відео)

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: