Міла Куніс назвала борщ та вареники російською їжею

Міла Куніс: Російський стіл – це багато їжі, просто весь час
фото з відкритих джерел

Інтерв'ю акторки глянцю Harper's BAZAAR розчарувало шанувальників

Українка за походженням і американка за паспортом, актриса Міла Куніс разом із чоловіком, американським актором Ештоном Кутчером, зібрала десятки мільйонів доларів на підтримку України. Однак її інтерв'ю глянцю Harper's BAZAAR розчарувало шанувальників.

«Російський стіл – це багато їжі, просто весь час. Звісно, почати можна з пельменів, вареників, тоді можна зготувати борщ, це такий дуже російський суп із буряку. Як не любите буряк, то не їжте. Росіяни люблять копчену рибу та рибу в цілому. Солону рибу, копчену рибу. Росіяни або українці. Я розумію, зараз ми живемо в часи, коли я більше навіть не знаю, як себе називати», – шокувала Куніс.

Раніше голлівудська зірка розповідала в інтерв’ю, що коли її донька, 8-річна донька Вайатт Ізабель Катчер, назвала себе українкою, вона розплакалась. «Моя дочка каже: «В Україні зараз війна?» Я говорю: «Так». «А хіба ти не з України?» Я говорю: «Так». «То я наполовину українка?» Я кажу «так». Вона: «Так!». Була така горда, це був такий момент. У мене прямо сльози навертаються», –  розповіла Куніс, витираючи мокрі очі.

«Ти можеш народитися в Україні, зібрати 30 млн доларів допомоги для України, але так і не зрозуміти різницю між Russians і Ukrainians», –докорила Мілі одна з користувачок Twitter.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: