Меган Маркл розчарована тим, що у принца Гаррі дуже мало грошей

У 2020 році принц Гаррі та Меган Маркл відмовилися виконувати обов'язки членів королівської сім'ї
фото з відкритих джерел

Про це повідомляється в книзі «Помста: Меган, Гаррі та війна між Віндзорами»

Королівський експерт Том Бауер заявив, що Меган Маркл після знайомства з принцом Гаррі була розчарована тим, що той має мало грошей.

«Вона була дуже розчарована, дізнавшись, що у принца Гаррі дуже мало грошей. Вона уявляла, що в його розпорядженні сотні мільйонів, якщо не мільярдів», – написав королівський експерт у своїй книзі «Помста: Меган, Гаррі та війна між Віндзорами».

Меган Маркл, як розповідає Бауер, «хоче їздити на довгих кадилаках і літати на приватних літаках», а оскільки її чоловік цього забезпечити не може, їй доводиться знаходити можливості це робити. Способами заробити гроші стали, наприклад, випуск документального серіалу про пару, а також скандальні мемуари принца Гаррі.

У 2020 році принц Гаррі та Меган Маркл відмовилися виконувати обов'язки членів королівської сім'ї і тим самим втратили доступ до капіталу палацу. У 2021 році Forbes оцінив власний капітал Гаррі і Меган в 10 млн доларів: він включає залишки спадщини покійної матері Гаррі, принцеси Діани, а також їх особняк в Монтесіто.

Раніше пара також підписала багаторічний контракт з Netflix на суму від 100 до 150 млн. доларів за зйомки документального серіалу про них, принц Гаррі також отримав аванс у розмірі 20 млн. доларів за свої мемуари «Запасний». У своїй книзі принц розповів про життя в королівській родині та сварки з родичами. Так, він зазначив, що прізвисько йому дав батько у його день народження: Чарльз III сказав принцесі Діані, що забезпечив країну «спадкоємцем» та «запасним».

Читайте також: Тупий принц та дурна дружина. Меган Маркл з чоловіком потрапили до гучного скандалу

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: