Маленький син продюсера «Кварталу 95» застряг сам у ліфті під час відключення світла

Актриса Саліванчук з синами
фото з відкритих джерел

Раніше акторка  «Кварталу» Олена Кравець поділилась подібною історією

Акторка та дружина продюсера студії «Квартал 95» Анна Саліванчук розповіла, що їх 7-річний син Гліб застряг у ліфті під час відключення світла. Хлопчик пробув сам у закритому просторі та суцільній темряві, поки його не врятували аварійники.

Анна Саліванчук на своїй сторінці в соцмережі виклала фото операції спасіння дитини. Щоб визволити сина, артистці довелося викликати аварійну службу.

Акторка розвовіла, що вона збиралася їхати з синами на західну Україну, однак графік відїзду змінився: «Ранок почався недобре. Хотіли виїхати якомога раніше, тому що дорога довга до гір, але Гліб застряг у ліфті. Ми чекаємо на аварійку. Дитина, якщо чесно, трохи злякалася. Ох, це світло».

Раніше акторка того ж таки «Кварталу 95» Олена Кравець поділилась історією про те, як через вимкнення електрики застрягла з дітьми в ліфті.

«Як тільки почалися відключення, сусідка поставила в ліфті коробку для людей, які випадково застрягнуть. І ми таки застрягли… З дітьми. І нам дуже знадобився цей рятувальний бокс! Ми їхали на Хелловін. Спускаємося вниз, у мене у руках костюми. І я кажу дітям: «Діти, а ви знаєте, для чого ця коробочка?» А вони: «Це для тих, хто застряг у ліфті». І саме в цей момент вирубається світло, і ми опиняємося у суцільній темряві», – розповіла Олена Кравець.

Зірка зізналась, що відреагувала на цю подію дуже емоційно, і відтоді, перш ніж заходити до ліфта, вона повідомляє про це когось з членів родини. Олена застрягла між поверхами, і коли приїхали ліфтери, їй довелося обережно передавати дітей, а потім самій зістрибувати на руки одного з рятувальників.

Читайте також: Принц Луї знову за своє: випробовує нерви мами на міцність

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: