Майка Тайсона знову звинуватили в жорстокому згвалтуванні

фото з відкритих джерел

У 1992 році Тайсон вже був засуджений за згвалтування

56-річного американського боксера Майка Тайсона звинуватили у згвалтуванні. Жінка, яка анонімно подала на спортсмена до суду, вимагає від нього 5 мільйонів доларів за злочин.

Передбачувана жертва заявила під присягою, що неприємний інцидент стався у 90-х роках у лімузині. Жінка розповіла, що познайомилася з Тайсоном на вулиці та сіла до нього в автомобіль, коли боксер запропонував заїхати за її подругою і потім вирушити на вечірку.

За словами потерпілої, Майк став до неї чіплятися, ігноруючи її слово «ні». «Він почав торкатися мене і спробував поцілувати. Просила припинити, але він продовжував нападати на мене. Потім стягнув із мене штани і жорстоко зґвалтував»,  – цитує передбачувану жертву портал Daily Mail. Жінка додала, що після того, що трапилося, отримала психологічну та емоційну травми, з якою намагалася боротися довгі роки.

Нещодавно в штаті Нью-Йорку набув чинності закон, згідно з яким жертви сексуального насильства можуть подати позови, незалежно від того, коли це сталося.

У 1992 році Тайсон вже був засуджений за згвалтування, отримав три роки в'язниці та був дискваліфікований. Крім того, його перша дружина Гівенс звинувачувала його в домашньому насильстві. 

Читайте також: 41-річна Періс Хілтон вперше стала мамою: вагітною її не бачили

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: