Мадонна лайкою відповіла на скандал зі своїм обличчям на «Греммі»

Мадонна: Я ніколи не вибачалася ні за творчий вибір, ні за те, як виглядаю чи одягаюсь.
фото з відкритих джерел

Шанувальники в шоці від нового «гумового» образу виконавиці

Співачка Мадонна прокоментувала закулісні розмови після її появи на церемонії вручення премії «Греммі». Нагадаємо, шанувальники артистки були шоковані: впізнати виконавицю виявилося непросто, оскільки на фото, які можна побачити у її соцмережах, вона виглядає зовсім інакше.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Madonna (@madonna)

«Замість того, щоб зосередитися на тому, що я сказав у своїй промові, багато людей вирішили говорити лише про мої фотографії великим планом, зроблені камерою з довгим об’єктивом, фотографом жовтої преси, який спотворить все, що завгодно», – обурюється виконавиця на своїй сторінці в соцмережі.

«І знову я потрапляю у світ ейджизму та жіноненависництва, які пронизують світ, у якому ми живемо. Світ, який відмовляється вшановувати жінок після 45 років і вважає за необхідне карати їх, якщо вони продовжують бути сильними, працелюбними та авантюрними. Я ніколи не вибачалася ні за творчий вибір, який зробила, ні за те, як виглядаю чи одягаюсь. І не збираюся починати. ЗМІ принижували мене від початку моєї кар'єри, але я розумію, що все це – випробування, і я щаслива бути першопрохідником, щоб усім жінкам, які стоять за мною, було легше в наступні роки. Говорячи словами Бейонсе, ви не розіб'єте мою душу. Я з нетерпінням чекаю ще багато років підривної поведінки – розсовуючи кордони і, перш за все, насолоджуючись життям. Кланяйтесь с#кам!».

Читайте також: Доньку Мадонни Лурдес не пустили на модне шоу: відео інциденту зняли перехожі

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: