Лоліта Мілявська зізналася, що здавати пляшки в Москві – це порятунок

фото з відкритих джерел

Путіністка згадала новорічні свята, коли єдине, що могла собі дозволити – салат  «Олів'є» та докторську ковбасу

Російська співачка та колишня українка Лоліта Мілявська зізналася, що не все так райдужно в її московському житті. За словами ура-патріотки, був період, коли їй доводилося буквально виживати.

«Я пам'ятаю ті святкування Нового року, коли єдине, що могла собі дозволити – салат  «Олів'є» та докторську ковбасу, – розповіла співачка російській пресі. – Не було іншого виходу. Копійки, що лежали в кишені, треба було розкласти на їжу, на поїздку до метро. Не гидувала здавати пляшки – тоді за них давали гроші. І це був порятунок".

«Навіть на концертні костюми часом не вистачало! "Доводилося економити, відкладати, збирати і на зйомку, і на студію, і на те, щоб зробити програму, – запевняє Лоліта. – А перші великі гроші я вклала у своє «Шоу розлученої жінки» – на той час 146 тисяч доларів. цьому грошей на банкет вже не залишалося, і пам'ятаю, як усі мене питали, де він буде після концерту. А в мене залишалося рівно 100 доларів у кишені, які треба було витратити на себе, маму, дитину та няню».

Раніше «Главком» писав, що Мілявська, яка з перших днів війни називає напад на Україну «спецоперацією», вкотре висловилася на кшталт кремлівських методичок про колись рідну державу. В ефірі каналу пропагандистського телеканалу НТВ співачка, розповідаючи про артистів, які залишають Росію, заявила: «Мені добре у своїй країні. Поділятиму з нею абсолютно все, бо я за нею одружена. Так сталося, що з 1987 року я автоматично вийшла заміж за Росію. Особисто мені ця держава дала, напевно, все».

Однак згодом виконавиця чомусь почала зізнаватися в коханні Володимиру Зеленському: «Я була закохана у Зеленського, як у найкращого продюсера». Мілявська додала, що особисто знайома з президентом України. Але швиденько «виправилася» і знову почала розповідати те, що сподобається російським глядачам: «Але він для мене – це ще один доказ того, що я говорила до всіх цих подій. Не треба артистам займатися політикою».

Читайте також: Тележурналіст Леонід Парфьонов розповів, що змусило Пугачову піти проти Путіна

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: