Королівські весілля. Найвідоміші конфузи, в які потрапили знаменитості

Королівські весілля ніколи не обходяться без конфузів
фото з відкритих джерел

Знаменитості намагаються мати ідеальний вигляд на масштабних заходах, проте іноді їм не вдається відповідати монаршому етикету

Весілля королівських осіб завжди в центрі уваги всесвітньої преси. На урочистостях такого масштабу збирається уся «зіркова тусовка»: артисти кіно, естради та спорту. І хоча знаменитості намагаються мати ідеальний вигляд, іноді їм не вдається відповідати монаршому етикету. Вашій увазі кілька випадків, коли «етикет» було порушено.

Девід Бекхем

Королівські весілля. Найвідоміші конфузи, в які потрапили знаменитості фото 1

2003 року легендарному футболісту королева Єлизавета вручила лицарський орден Британської імперії. Спортсмен одягнув його на вінчання принца Вільяма та Кейт Міддлтон у 2011 році у Вестмінстерському абатстві. Відзнаку на лацкані фрака Ralph Lauren доповнював практично досконалий образ секс-символу. Проте журналісти побачили недосконалість: медаль красувалася на правому лацкані футболіста, хоча за етикетом мала поміститися на лівому. Цікаво, що на вінчання Сассекських у 2018 році він з'явився вже без ордену.

Вікторія Бекхем

Королівські весілля. Найвідоміші конфузи, в які потрапили знаменитості фото 2

Знаменита манекенниця, колишня солістка групи «Spice Girl», дружина Девіда Бекхема Вікторія також порушувала королівський етикет на тому ж весіллі Вільяма і Кейт. Королівський весільний етикет припускає, що підбори повинні бути не вище десяти сантиметрів, але зірка одягла громіздкі туфлі з величезною платформою.

Кетрін Келлі

Королівські весілля. Найвідоміші конфузи, в які потрапили знаменитості фото 3

У 2011 році, коли внучка королеви Великобританії Зара Філліпс виходила заміж за регбіста Майка Тіндалла, усі були вражені через відвертість та сміливість образу актриси Кетрін Келлі. Дівчина мала провокативний вигляд та ледь не затьмарила наречену. Весільні протоколи королівського двору не передбачають такої відвертості.

Джасінда Баррет

Королівські весілля. Найвідоміші конфузи, в які потрапили знаменитості фото 4

Близька подруга Меган Маркл, герцогині Сассекської, Джасінда Баррет знехтувала правилами, які не вітають селфі під час весілля королів. Зірка серіалу «Форс-мажори» вирішила зафіксувати в «сторіс» свій капелюшок з вуаллю та ніжний макіяж для шанувальників.

Троєн Беллісаріо

Королівські весілля. Найвідоміші конфузи, в які потрапили знаменитості фото 5

Ще одна подруга Меган і колега по знімальному майданчику, запрошена на одруження до Віндзорського замку, не продумала всі деталі свого образу. Беллісаріо одягла стриману сукню-міді, підібравши легкий капелюшок з вуаллю. Єдине, що зіпсувало образ, це босоніжки, які відкривають пальці ніг, а це помилка для появи на заходах такого рівня.

Читайте також: Ручна вишивка та сталевий рукав. Дизайнер Фролов розповів про особливості костюмів для Tvorchi

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: