Кіркоров знову за своє: грубо послав журналістку (відео інциденту)

Скріншот відео
фото з відкритих джерел

Співак не вперше потрапляє в гучні скандали з представниками преси

Російський співак Філіп Кіркоров, який підтримує кремлівський режим, потрапив у черговий скандал. Відповідаючи на запитання журналістки, виконавець грубо образив її.

Інцидент трапився за лаштунками концерту у Санкт-Петербурзі. «Відвідуючи різні міста, є у вас якась традиція, може, щось ви привозите із собою звідти на згадку чи колекціонуєте?»  – запитала представник преси. «Що тільки не колекціонував, але саме таке затрималося – меню  з різних ресторанів за ці роки», – відповів Кіркоров. «Тирите?» – перепитала представниця медіа. «А?» – перепитав співак. «Тирите?» – ще раз запитала журналістка. «Пішла ти в ж#пу!» – видав роздратований Кіркоров і втік від камери.

Пізніше представники співака оголосили, що він «просто пожартував». А його слова, мовляв, висмикнули з контексту: «Зрозуміло, що ситуація була жартівлива – журналістка не ображена, як це представили в ЗМІ».

Нагадаємо, співак не вперше потрапляє в гучні скандали з пресою. Один з найвідоміших ставвся на прес-конференції у Ростові-на-Дону, коли співак образив журналістку Ірину Ароян. Фраза Кіркорова на адресу Ірини Ароян «Мене дратують ваша рожева кофточка, ваші ц#цьки та ваш мікрофон» стала широко відомою. З того часу вразеологізм «рожева кофточка», породжений скандальним епізодом, став одним із найчастіше вживаних позначень самої події та подій навколо нього; він також використовується як узагальнююче позначення скандалів із персонажами «бульварної преси».

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: