Блогерка-мільйонниця Кім Кардаш'ян потрапила у гучний скандал

фото з відкритих джерел

Шанувальники засудили блогерку за те, що проводить час із екс-бойфрендом сестри

Передплатники Кім Кардаш'ян розкритикували телезірку через захід, який вона провела разом із колишнім коханим її сестри Хлоє, Трістаном Томпсоном. Кім та Трістан відвідали центр утримання під вартою неповнолітніх у Каліфорнії та розділили з ними трапезу з нагоди Дня подяки. Фотографіями благодійної вечері Кардаш'ян поділилася у соцмережах.

Зірка зазначила, що багато підлітків, з якими вона познайомилася, намагаються змінити своє життя на краще і присвячують багато часу навчанню, адже до цього центру потрапляють ув'язнені, які відзначилися гарною поведінкою. Пропонована ним програма реабілітації включає уроки з мистецтва та психологічне консультування.

Більшість передплатників Кім у коментарях засудили її за те, що вона проводить час із екс-бойфрендом сестри – Трістан Томпсон неодноразово зраджував Хлоє, у тому числі коли вона була вагітна їхньою спільною дочкою Тру. Пара остаточно розлучилася після того, як стало відомо, що у спортсмена народився син на стороні. На той час Хлоє і Трістан чекали на другу дитину від сурогатної матері.

«Чому ти організувала це разом із Трістаном після того, що він зробив твоїй сестрі? У цьому немає жодного сенсу», – пишуть передплатники. 

Раніше «Главком» писав, що Кім Кардаш'ян знялася з оголеною дупою на тлі прапора США.

Читайте також:

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: