Хюррем із турецького серіалу «Величне століття» оскандалилася зв'язками із Росією

фото з відкритих джерел

Акторка з'явилася на червоній доріжці Каннського кінофестивалю у вбранні російського бренду

Зірка турецького серіалу «Величне століття», акторка Мер'єм Узерлі потрапила в скандал, з'явившись на червоній доріжці Каннського кінофестивалю у вбранні від російського бренду.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от meryemuzerlimeryem (@meryemuzerlimeryem)

Подейкують, що Узерлі неодноразово прилітала в Москву для примірки суконь дизайнера та паралельно відвідувала різні світські заходи.

Зірку серіалу «Величне століття» багато шанувальників не впізнали на Каннському фестивалі. Вони зазначили, що актриса переборщила із пластикою та уколами краси. Очевидно, актриса захопилася філерами, діляться здогадками користувачі. Багато хто дивується: навіщо артистка вирішила збільшити губи, якщо від природи вони в неї і так були досить пухкими.

Після закінчення зйомок в історичній телесазі Мерьєм Узерлі повернулася на батьківщину до Німеччини та зосередилася на роботі моделі. 39-річна зірка одна виховує двох доньок. Із батьком старшої, турецьким бізнесменом Джаном Атешем, вона розлучилася ще до народження дівчинки. З мільйонером Мерьєм закрутила якраз під час зйомок у «Величному столітті». Їхній роман закінчився незапланованою вагітністю, дізнавшись про яку, Джан почав наполягати на аборті. Але Узерлі зберегла дитину.

2021 року актриса стала мамою вдруге, і довго приховувала батька дитини, проте журналісти з'ясували: він американський бізнесмен, працює у Берліні. У листопаді 2022 року Мерьєм повідомила, що розлучилася з батьком молодшої доньки після двох років стосунків.

Читайте також: Чоловік відомої російської співачки та топ-чиновник РФ раптово помер у літаку

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: