Дженніфер Лопес та Бен Аффлек влаштували гучну сварку на прем’єрі фільму

фото з відкритих джерел

У чому була причина конфлікту – невідомо

Знамените голлівудське подружжя Дженніфер Лопес та Бен Аффлек посварилася на червоній доріжці на прем'єрі фільму «Мати», де знімалася акторка. Після того Бен Аффлек спробував владнати інцидент і навіть поцілував дружину на камери, однак у щирість їхнього поцілунку вже не повірили.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от ViviMachangeBlog (@vivimachangeblog)

У чому була причина сварки – невідомо. Однак це сталося прямо перед виходом пари до преси і фанатів. Вони спробували приховати факт скандалу.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от News world (@worldnews.01)

Багато користувачів мережі засудили таку поведінку та поспівчували Дженніфер Лопес, якій доводиться мати справу з такими вибриками чоловіка. Інші заступилися за актора та зазначили, що він виглядає дуже нещасним, коли вимущений приходити на публічні заходи з дружиною.  

Деякі користувачі припустили, що відносини між ним і Дженніфер Лопес не такі хороші, як вони прагнуть продемонструвати. «Він завжди виглядає ситим усім цим по горло і роздратованим», «Ви можете «мати все» і все одно бути нещасним», – пишуть шанувальники актора. Користувачі мережі додають, що у компанії зі своїм знаменитим другом, актором Меттом Деймоном він виглядав набагато веселіше, ніж із дружиною.

Читайте також: Меланія Трамп знову хоче стати першою леді Америки

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: