Дружина «Холостяка» Черкасова похизувалася нагородою з фронту: мережа в шоці

Черкасова з чоловіком
фото з відкритих джерел

ЗМІ пишуть, що Олександра Черкасова отримала відзнаку з рук батька

Дружина героя телешоу «Холостяк» Дмитра Черкасова в соцмережі повідомила, що отримала нагороду «За вірність українському народу». Однак підписники не зрозуміли, за які заслуги вона отримала відзнаку.

В коментарях Черкасовій пишуть: «За які такі заслуги?», «Взагалі не зрозуміло, яка перша відзнака», «Я думала, це якомусь нашому воїну відзнака, який захищає країну», «Відзнаку повинні давати тим людям, які від початку війни не втекли за кордон, а є в Україні».

Олександра Черкасова показала фото нагороди – синьо-жовта стрічка з українським гербом. Схоже, вона отримала відзнаку з рук батька, пише 24 канал. «Моя перша відзнака «За вірність українському народу». Пишаюсь. Особливо з таких рук… Перемога буде за нами», – поділилась дружина «Холостяка».

Нагадаємо, Олександра Черкасова перевела свій блог на українську мову згідно з законом. Утім, в особистому житті вона не збирається переходити на українську, бо начебто «думає російською» та не хоче нічого змінювати. Як приклад, вона навела Ірландію, де всі говорять англійською.

Світлина нагороди викликала обговорення в мережі. Олександра Черкасова відповідала шанувальникам, що отримала відзнаку за волонтерську діяльність, яку в інстаграмі не показує. «За заслуги, які ми з чоловіком робимо з перших днів війни для наших хлопців, а не знімаємо все, щоб набрати підписників». Жінка додала, що вона з чоловіком не кричить про свою діяльність «як ці клоуни з інстаграму». На запитання, чому нагороду отримують люди, які виїхали, Олександра відповіла: «А ви дуже багато зробили для наших хлопців? Чи ви просто «не втікали»?».

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: