Брюса Вілліса під час зйомок фільму підвела пам'ять: він вирішив, що прийшов у кафе пообідати

Нещодавно тяжкохворий Брюс Вілліс вперше став дідом
фото з відкритих джерел

Актор забув, що знаходиться на майданчику

Голлівудська зірка Брюс Вілліс під час зйомок одного з останніх фільмів через хворобу забув, що знаходиться на знімальному майданчику. Під час зйомок сцени у закусочній актор був певен, що прийшов туди пообідати.

Під час виробництва трилера «Північ на злаковому полі» у 2020 році Брюс Вілліс на якісь миті забував, що знаходиться на знімальному майданчику та грає головну роль. Про це повідомляє Insider із посиланням на інтерв'ю фахівця з реквізиту Алісії Хаверланд.

Одним із таких епізодів стала зйомка сцени у закусочній. Вілліса підвела пам'ять, і він вирішив, що прийшов у кафе пообідати. У кадрі актора мав бути повний кухоль кави, і Хаверланд підливала йому напій перед кожним новим дублем.

Коли Хаверланд підійшла до Вілліса з кавою перед сьомим чи восьмим дублем, артист не дав їй налити напій у його кухоль і сказав: «О, ні, мем, я більше не хочу». Фахівець із реквізиту спробувала пояснити йому, що робить це для зйомок сцени, але Вілліс її не зрозумів і уточнив, чи замовляв він ще каву.

За словами Хаверланд, це видовище дуже її вразило. Вона вирішила прикинутися офіціанткою, щоб закінчити зйомку сцени. Тоді жінка переконала Вілліса у тому, що він справді просив додати йому кави.

Нагадаємо, рік тому родина Вілліса заявила, що він завершує кар'єру, оскільки у нього розвинулася афазія – порушення мови, яке виникає при пошкодженні кори головного мозку. В лютому цього року дружина Брюса Вілліса оголосила про його новий невиліковний діагноз.

Нещодавно тяжкохворий Брюс Вілліс вперше став дідом: хто народився в актора, який мріяв про онука.

Читайте також: Непристойне вбрання російськоі моделі викликало скандал на Каннському кінофестивалі

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: