Блогерці-мільйонниці Саші Бо прилетіло за демонстрацію розкішного життя під час війни

Саша Бо заявила, що ті брендові речі, які демонструє шанувальникам, вона отримує безкоштовно
Фото: соцмережі Саші Бо

Блогерка Саша Бо похвалилася квартирою, площею 120 квадратних метрів, та дорогим ремонтом

Ведуча Анна Олицька дорікнула Саші Бо за демонстрацію  шикарного життя під час війни. У інтерв'ю, опублікованому на ютуб-каналі ведучої, популярна українська блогерка Саша Бо похвалилася своєю квартирою, площею 120 квадратних метрів, та дорогим ремонтом.

Олицька запитала, чи не вважає Саша, що показувати нині свої статки недорочно, бо багато українців перебуває на межі виживання через війну: «Мені здається, що зараз транслювати розкіш, щось дороге, брендове публічно якось не на часі. Коли люди в окупації, їх це дуже тригерить. Коли в тебе було весілля, і ти показувала і Cartier, і Jimmy Choo».

Саша Бо поспішила виправдатися та заявила, що ті брендові речі, які демонструє своїм фоловерам, вона отримує безкоштовно: «Jimmy Choo купила за знижкою, а Cartier купував чоловік. Я нічого дорогого собі за період війни не купила. Ні брендових сумок, ні взуття. Все це було куплено до. Мої підписники повинні розуміти, що все, що я показую, це я не витрачаю гроші щоразу і купую все підряд, така марнотратна, поки хтось не може собі продукти купити. Мені це надсилають для реклами, це моя робота. І потім я ці речі віддаю на благодійні розпродажі. Мої підписники на мене не зляться. Квартиру я купила до війни, машину два роки тому. Навіть дуже багаті люди зараз заощаджують».

Раніше «Главком» писав, що інша українська блогерка-мільйонниця Софія Стужук потрапила у гучний скандал. Стужук, яка з початку нападу Росії на Україну жодного слова критики не сказала в сторону Росії, написала дивний пост про ракетні обстріли України: Що хотіли, те й отримали.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: