Арестович засвітився на пляжі в Тель-Авіві з дружиною та дитиною

фото з відкритих джерел

Як колишній радник Офісу президента виїхав за кордон, невідомо

Колишній радник Офісу президента Олексій Арестович засвітив на пляжі у Тель-Авіві. Світлини Олексія оприлюднив телеграм-канал Harley Quinn.

«Викреслюю Арестовича зі списку крашів цього сезону. Це ж треба було таке черево від'їсти. Просто зараз. Пляж у Тель-Авіві. З дружиною та дитиною», – йдеться в повідомленні.

Як колишній радник Офісу президента виїхав за кордон, невідомо. Наразі в Україні діє заборона на виїзд військовозобов'язаним чоловікам. Право на виїзд за кордон, зокрема надається чоловікам, які мають у своїй сім'ї не менше трьох дітей віком до 18 років. Варто зазначити, що згідно з інформацією самого Арестовича у соцмережах, він є батьком трьох дітей (за законом, це дає право виїжджати за межі держави під час воєнного стану). Проте в інтерв'ю він же сам і розповідав, що його старшій дочці Аеліті вже є 18 років.

Нагадаємо, в березні колишній радник Офісу президента засвітився в Римі, незважаючи на військовий стан в Україні та закритий виїзд із країни для чоловіків. В інтерв'ю місцевому виданню колишній радник ОП розповів, як йому подобається Італія та її громадяни, а також поділився смаковими уподобаннями у місцевій кухні. Не забув Арестович під час відрядження про війну в Україні. «Йому подобаються подорожі, тому мріє об'їхати весь світ і не раз. Але каже, що спочатку потрібно виграти війну», – писало видання.

Читайте також: Зірка «Сватів» заявила, що колега по серіалу, який виступає проти війни в Україні, збожеволів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: