Зламано вісім ребер. Відомий російський мандрівник Микола Дроздов – у реанімації

У чоловіка виявили численні переломи ребер
фото з відкритих джерел

85-річний телеведучий отримав травми біля власного будинку

Відомому російському мандрівнику, якого ми памятаємо, як беззмінного ведучого ведучому передачі «У світі тварин» Миколі Дроздову знадобилася серйозна допомога лікарів.

Влітку минулого року 85-річний ведучий знепритомнів прямо на знімальному майданчику, а тиждень тому невдало впав, повертаючись до роботи в один з телепроектів. А нещодавно невдало впав біля власного будинку – у чоловіка виявили численні переломи ребер. Такий діагноз поставили Дроздову медики після процедури МРТ. Телеведучий знаходиться в палаті інтенсивної терапії, за станом його здоров'я стежать медики, а за диханням – аппарат ШВЛ.

«Лікарі зафіксували у нього переломи восьми ребер. Цей тиждень було дуже тяжко, Миколу мучили сильні болі. Йому постійно колють знеболювальне, щоб полегшити стан. Він тримається, – повідомив журналістам його сусід та друг, художник Костянтин Мірошник. Він зазначив, що Дроздову важко дихати. Також у нього кашель та сильні болі.

Раніше «Главком» писав, що українська співачка Аліна Гросу, що виїхала в США, опинилася в лікарні. Артистка повідомила в соцмережі, що потрапила до реабілітаційного госпіталю. Зараз вона перебуває в Індії – відновлюється після перенесеної восени в Україні операції.

Читайте також: Відомий телеведучий розповів про трьох жінок Кузьми Скрябіна

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: