Зірка «Сватів» Дарія Рибак стала мамою та показала первістка

фото з відкритих джерел

Свого коханого акторка приховує

Акторка, яка зіграла у відомих серіалах «Свати», «100 тисяч хвилин разом» та «Папік», поділилася радісною новиною. 21 січня вона вперше стала мамою. У Дар'ї з нареченим народився син.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Дарія Рибак (@dashiki_rybak)

«21.01.2023… День, що змінив життя…День, коли народився наш син. День, коли я стала мамою. День, коли ми стали батьками. День, коли життя набуло нових змістів. Ну, привіт, сину! Ласкаво просимо у наш світ», – написала щаслива Дар'я.

Акторку вже встигли привітати колеги. «Вітаю, будьте щасливі і здорові», – написала Дар'я Петрожицька, яка зіграла головну роль в серіалі «Папік». «Дашуля! Вітаю! Ростіть здорові та щасливі», –  написала Анна Кошмал. «Вітаю! Здоров'я та щастя малечі та батькам!», – додала акторка Анастасія Цимбалару, дружина Григорія Бакланова, зірки серіалу «Спіймати Кайдаша». «Обіймаю міцно, вітаю, люблю! Бережи Боже Синочка і Батьків!», – написала Олеся Жураківська.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Дарія Рибак (@dashiki_rybak)

Свого коханого Дарія Рибак приховує. Публіці невідоме його обличчя та імʼя, однак в липні 2022 року акторка поділилася новиною, що обранець їй освідчився.

Читайте також: Бейонсе в Дубаї виступила у сукні українського бренду Frolov

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: