Шерон Стоун, якій поставили невтішний діагноз, вийшла на зв'язок з шанувальниками

фото з відкритих джерел

Акторка показала студію малювання, де проходить реабілітацію після операції з видалення пухлини

Голлівудська зірка Шерон Стоун, яка нещодавно заявила, що у неї виявили пухлину після того, як лікарі поставили неправильний діагноз, поділилася на своїй сторінці в соцмережі знімками зі своєї студії. Ймовірно, це малювання – це «ліки» зі списку, які медики їй призначили на реабілітаційний період після операції.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Sharon Stone (@sharonstone)

Як розповідала актриса, медики спочатку помилилися з діагнозом та призначили їй неправильне лікування. Так, лікарі зробили Стоун епідуральну анестезію, щоб зняти біль. Проте болючі відчуття не пішли, і акторці довелося звернутися до інших фахівців.

З'ясувалося, що Стоун мала велику фіброзну пухлину. Наразі зірка «Основного інстинкту» проходить лікування, відновлення займе певний час: «Не впадайте у відчай! Завжди отримуйте другу думку! Це може врятувати ваше життя, – написала актриса у соцмережі. – Дякую за вашу турботу. Мені буде потрібно від чотирьох до шести тижнів до повного відновлення».

До слова, це не вперше, коли Шерон Стоун стикається з новоутвореннями. У своїх мемуарах «Краса жити двічі» актриса розповіла, що у 2001 році лікарям довелося видалити з її тіла доброякісні пухлини, які були «гігантськими, більшими, ніж мої груди».

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: