Заріцька, яка скинула 30 кілограмів, зізналася, хто слідкує за її вагою: Стільки експертів

Заріцька зізналася, що важко звикала до свого будинку, бо там жили рашисти
фото з відкритих джерел

Солістка гурту «Каzка» розповіла, чому не має потреби нині зважуватися

Солістка гурту «Каzка» Олександра Зарицька, яка за рік скинула вже 30 кілограмів, розповіла, як підтримує зараз фізичну форму. А також поділилася дуже особистими переживаннями.

«Навколо мене стільки експертів, які уважно стежать за моєю вагою, що у мене немає потреби зважуватись. Всю інформацію завжди можна прочитати в коментарях під моїми фото, – жартує Олександра в інтерв’ю ТСН. – Насправді зараз ця тема взагалі не хвилює мене. Я живу однією великою мрією. Я працюю для неї з нашою чудовою командою гурту Kazka. Я повністю віддана їй. Але впевнена, що одного дня якісь рутинні справи та питання моєї ваги знову стануть важливим. Я так чекаю на цю мить! Адже це означатиме, що ми перемогли й далі живемо звичайнісінькими людськими турботами».

З недавнього часу виконавиця перестала приховувати свої особисті стосунки, однак розповідати про свого коханого ще не готова: «Я з тих зануд, які не люблять особливо розповідати про особисте життя. Звісно, я жива людина, досить емоційна. Інколи, в моменти щастя, мені хочеться запостити красиве фото або змонтувати спільний ТікТок. Але в стосунках я обираю приватність і тишу, аби зберегти цю особисту таємницю тільки для нас двох. Тому – поки жодних подробиць. Але я не зарікаюсь! Можливо, скоро захочу розповісти більше».

Також Заріцька зізналася, що важко звикала до свого будинку, куди повернулася після звільнення Київщини, через те, що там жили російські військові: «Окупанти жили в моєму будинку, користувались моїми речами та вивезли безліч техніки й іншого майна. Після повернення додому, я не була впевнена, чи зможу знову відчувати спокій у власному будинку. Але дім лікує, а я лікую його. Я заповнюю простір новими речами та емоціями. А дім наповнює простір всередині мене спокоєм та вдячністю».

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: