Українка з найбільшими вилицями показала результат операції на грудях, за яку не бралися лікарі

Скріншот відео
фото з відкритих джерел

Блогерка похизувалася черговими змінами в зовнішності

Власниця найбільших вилиць у світі, блогерка Анастасія Покрещук, яка на початку квітня хизувалася результатами операції по збільшенню грудей, зараз розповіла в соцмережі про ще одну зніну в зовнішності.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Анастасія (@justqueen8888)

Виявляється, за операцію, яку зробили Насті, не хотіли братися лікарі, бо «груди в неї були і так красиві». Але Покрещук «за#бала всіх» і процедуру їй таки провели.

«Хотіла зменшити відстань між грудьми. Вони тепер стирчать вперед і знаходяться вище. Здається, ніби я постійно у ліфчику», – розповідає Покрещук на відео.

Розповідаючи раніше про операцію із збільшення грудей, блогерка зізналася, що що на таке перевтілення зважилася не вперше. Анастасія показала імпланти, які жили в її тілі раніше, та запевнила, що дуже їх любила, однак вирішила спробувати більший розмір. Блогерка побідкалася, що того розміру, про який вона мріяла, в клініці не виявилося, мовляв, такі треба замовляти додатково, тому вона погодилася на тей варіант, який їй запропонували лікарі. Тепер у неї стоять імпланти по 925 мілілітрів, а були, за її словами – 850.

Читайте також: Телеведучий та зірковий блогер здійснив камінгаут: стався прикрий інцидент

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: