Телеведуча Светлана Леонтьєва зізналася, що рятує її від стресу

Леонтьєва: Всього шість років тому я вперше взяла в руки пензлі та фарби
Фото: пресс-служба

Тележурналістка дала українцям рекомендації, як направити емоції у творче русло

Популярна ведуча каналу «Дом» Світлана Леонтьєва розповіла, завдяки чому навіть у найважчі дні війни вона не втрачає надію на світле майбутнє. Тележурналістка дала українцям рекомендації, як врятуватися від стресу та направити емоції у творче русло.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Телеканал "Дом" (@kanal_dom)

Світлана Леонтьєва впевнена, що живопис – це ліки від депресії та шанс реалізувати свій творчий потенціал. Телеведуча почала творити недавно, а вже написала понад 200 полотен. Зірка переконує не боятися нового і реалізовувати свій творчий потенціал.

«Всього шість років тому я вперше взяла в руки пензлі та фарби, а зараз вже маю понад два десятки персональних і ще більше колективних виставок. Зараз це як ніщо рятує мене від наших тяжких реалій, – ділиться Леонтьєва. – Всі, хто живуть в Україні,  переживають непрості часи – хтось там на передньому краї, хтось взагалі втратив все на світі, хтось бореться, а хтось чекає… Повірте, чекати краще, коли ти щось робиш, коли ти твориш. Мені допомагає мистецтво».

Навіть, якщо вам здається, що не маєте хисту до живопису, ведуча наголошує - варто спробувати. Це допоможе не лише відволіктися, а й відкрити для себе новий світ.

«Треба спробувати доторкнутися до паперу. Можна пензлем, можна просто олівцем.  Цього разу у мене вийшла патріотична українська осінь, в кольорах нашого прапору. Я її побачила вперше тут, на своїй картині, а не там за вікном… Друзі, ми дочекаємося! Тримаємося! Тримаймо стрій! Все буде Україна і все буде наша перемога!» – говорить ведуча програми «Точка опори».

Читайте також:

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: