Співачка Maruv вперше вийшла на зв’язок у соцмережі та розповіла про свою дитину

Про вагітність співачка повідомила на свій день народження
фото з відкритих джерел

Коли співачка народила дитину, хто це – хлопчик чи дівчинка – виконавиця не повідомила

Співачка Maruv, яка замовчує напад РФ на Україну, а до війни активно будувала кар'єру в Росії, вперше за довгий час вийшла на зв’язок у соцмережі.

«Привіт всім. З Maruv все окей. Зараз вона в безпечному місці з її сім'єю і дитиною. Спасибі всім тим, хто переживав за неї», – такий допис з’явився в Інстаграм виконавиці. Коли співачка народила дитину, хто це – хлопчик чи дівчинка – виконавиця не повідомила.

На початку червня «Главком» писав, що Maruv помітили в одній із приватних клінік Києва. Артистку сфотографували у коридорі медичного закладу. Maruv сиділа на колясці, а супроводжував її чоловік та директор за сумісництвом Олександр Корсун.

Співачка була вагітна первістком. Про це вона повідомила на свій 31 день народження – 15 лютого. Тоді артистка не стала розкривати стать дитини, проте зізналася, що народжувати їй влітку. Раніше «Главком» писав, що співачка Maruv, яка народилася в українському Павлограді, не лише мовчить про війну в Україні, а й знімається для російського глянцю. Про це стало відомо з поста журналу Hello в Інстаграмі.

Читайте також:

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: