Смертельний тренд: через популярний TikTok-челендж госпіталізовано півсотні людей

фото з відкритих джерел

Хештег #BORG вже набрав 70 мільйонів переглядів у TikTok

Тренди в популярній соцмережі інколи вже не нагадують звичайну веселу розвагу. А челендж під назвою BORG (blackout rage gallon) не тільки може призвести до смерті, а й спричинив госпіталізацію півсотні людей. Про пише видання Daily Mail.

Приготований наполовину з води, наполовину з горілки, підсилювача смаку з кофеїном і трохи порошкоподібних електролітів, напій був визнаний багатьма користувачами TikTok основним продуктом для вечірок, який захищає від похмілля.

@timthetankofficial How To Make BORG (Black Out Rage Gallon) #fyp #borges #mio #vodka #lifehack #drink #college #party ♬ original sound - timthetankofficial

Завданням учасника цього тренду є випити 3,7 літра суміші, яку називають боргом, однак за такої кількості випитого людина може різко втратити самовладання. Видання Daily Mail повідомляє, що хештег #BORG вже набрав 70 мільйонів переглядів у TikTok.

@erin.monroe_ Replying to @yodster42 #borg #genz #millennial #harmreduction #foryou ♬ Aesthetic - Tollan Kim

Лікарі не дивується такій кількості госпіталізованих. «Це величезна і дуже небезпечна доза алкоголю, яка може призвести до передозування та смерті», – розповів доктор Джеремі Хейллар виданню.

@bellaaalonzo How to make a BORG that actually tastes good (heart attack in a jug) happy snow day! #snowday #darty #borg #celsiuslivefit #utaustin #atx ♬ original sound - 🔔uh

Також лікар додав, що можна отримати фізичні травми. Особливо небезпечна участь у челенджі для тих, хто вживає зазвичай небагато алкоголю.

Читайте також: У світі швидко поширюється смертельний грибок, який не піддається лікуванню

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: