Шанувальників шокували фотографії невиліковно хворого Брюса Вілліса

Актор залишив кіно
фото з відкритих джерел

67-річний голівудський актор Брюс Вілліс веде досить активний спосіб життя, попри невиліковну хворобу. Повесні акторові поставили діагноз афазія – розлад мови через поразки відділів кори головного мозку. На вихідних голлівудський актор вирушив на прогулянку, про це пише Daily Mail, чиї журналісти змогли сфотографувати зірку під час променаду.

Шанувальники були шоковані, адже зірка виглядає так само добре, як і останніми роками до діагнозу. У ресторані він невимушено розмовляв із приятелем, посміхався і сміявся.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Emma Heming Willis (@emmahemingwillis)

Раніше «Главком» писав, що Емма Хеммінг, дружина Вілліса, поділилася переживаннями, пов'язаними із хворобою чоловіка. «Це було літо самопізнання – пошук нових захоплень, виходу із зони комфорту та збереження активності. Моє горе може паралізувати, але я вчуся жити поруч із ним. Як сказала мені моя падчерка, горе – це найглибша і найчистіша форма кохання. Я сподіваюся, що ви також знайдете деяку втіху в цьому», – написала дружина Вілліса на своїй сторінці в Інстаграм.

Багато передплатників у соцмережі підтримали дружину Брюса, але знайшлися і ті, хто її розкритикував, назвавши «королевою драми» і натякнувши, що їй не варто переживати, оскільки актор дуже багатий і вона «прекрасно впорається з його грошима». Емма оприлюднила ці коментарі в соцмережі, і поскаржилася, що «їй не дозволяють говорити про горе, турботу про себе та про те, щоб бути людиною у світі в день усвідомлення горя».

Читайте також:

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: