Не соромтеся! Леся Нікітюк розповіла про альтернативні способи зігрітися взимку

фото з відкритих джерел

Телеведуча дала «теплі» поради шанувальникам

Телеведуча та волонтер Леся Нікітюк підказала шанувальникам, як порібно підготуватися до непростої зими. Окрім таких звичних способів зігрітися ведуча проектів «Le Маршрутка» та «Пара на мільйон», що виходять на Новому каналі, Леся Нікітюк запропонувала альтернативні.

«Частіше обіймайтеся! Швидшим темпом дихайте у квартирі. Займайтеся фізичними навантаженнями. Я от, наприклад, почала загартовуватися: коли заходжу в душ, то вмикаю помірну воду, а не дуже гарячу. Щоб тіло звикало до прохолоднішої температури», – розповідає телеведуча.

«Теплі шкарпетки, труси, колготи 120 ден, рейтузи, спортивки. Все, що є, тим і користуйтеся. Не соромтеся! Теплі речі мають бути з собою завжди і всюди. Ми маємо триматись і пережити цю холодну пору року. І все буде добре!» – додає Нікітюк.

Раніше «Главком» писав, що Леся Нікітюк показала, як підготувалася до зими на випадок відключення тепла. Леся вже запаслася настільною газовою плитою із балоном, а також дровами. Єдине, що залишилося у списку важливих придбань – генератор і зарядна станція. Батьки Нікітюк мешкають у приватному будинку, тому про всяк випадок у родини ще й є камін.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: