MamaRika поскаржилася на європейську медицину

Співачка нині перебуває в Польші
фото из открытых источников

Співачка виїхала з чоловіком та сином за кордон заради благодійних концертів

Співачка MamaRika (справжнє ім'я – Анастасія Кочетова), яка нещодавно з маленьким сином повернулася з Польщі, де під час війни знайшла тимчасовий притулок, знову перебуває за кордоном. Тепер уже не лише із сином, а й із чоловіком – артистом Сергієм Середою. Виконавиця каже, що вони не могли сидіти вдома, склавши руки, тож вирішили виїхати за кордон, аби допомогти Україні. Артисти їздять із благодійними концертами.

А тепер в соцмережі артистка розповіла, що усі члени її родини захворіли на коронавірус. Проте виявилося, що отримати лікування у Європі дуже складно. «Піймати корону в Європі – це максимально не круто, тому що при всій повазі до європейців, поляків, яких я надзвичайно люблю і вдячна їм за все, що вони для нас роблять, медицина тут на іншому повністю рівні», – написала співачка.

За словами MamaRika,  чекати на прийом до лікаря потрібно кілька місяців. Тому родині довелося звернутися до сімейного лікаря у Києві онлайн. Тим часом, медикаменти у Польші вона такоже не змогла купити, тому що продаються тільки за рецептом. Ліки прислала  України сестра співачки: «Щоб ви розуміли, ліки, які ми приймаємо, їх мені надсилала моя сестра з України, тому що тут їх купити нереально».

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: