Кричала голосніше, ніж діти. Олена Кравець розповіла, як застрягла з двійнятами в ліфті

Кравець: І саме в цей момент вирубається світло, і ми опиняємося у суцільній темряві
Фото: пресс-служба

Олена Кравець разом з чоловіком виховують трьох дітей: 19-річну доньку Марію та 6-річних двійнят Івана і Катерину

Акторка Олена Кравець у своєму авторському проєкті «Тихий вечір з Оленою Кравець» поділилась історією про те, як через вимкнення електрики застрягла з дітьми в ліфті.

Однією з тем, яку обговорювали гості програми, стали відключення електрики через руйнування росіянами нашої енергетичної інфраструктури та їхні наслідки, зокрема – раптові зупинки ліфтів. Олена Кравець поділилась власною історією, як вона застрягла в ліфті з дітьми. Подія сталася невдовзі після перших масованих ракетних обстрілів Києва і була для Олени несподіваною.

«Як тільки почалися відключення, сусідка поставила в ліфті коробку для людей, які випадково застрягнуть. І ми таки застрягли… З дітьми. І нам дуже знадобився цей рятувальний бокс! Ми їхали на Хелловін. Спускаємося вниз, у мене у руках костюми. І я кажу дітям: «Діти, а ви знаєте, для чого ця коробочка?» А вони: «Це для тих, хто застряг у ліфті». І саме в цей момент вирубається світло, і ми опиняємося у суцільній темряві», – говорить Олена Кравець.

Зірка зізналась, що відреагувала на цю подію дуже емоційно, і відтоді, перш ніж заходити до ліфта, вона повідомляє про це когось з членів родини.

«Ви ж уявляєте, я їду в замкненому ліфті з дітьми і вимикається світло. Звісно, ми почали дуже голосно кричати, а я деякий час кричала навіть голосніше, ніж діти. Аж поки вони не сказали: «Мамо, зупиняйся, нас рятують», – сміючись, продовжила Олена Кравець.

Олена застрягла між поверхами, і коли приїхали ліфтери, їй довелося обережно передавати дітей, а потім самій зістрибувати на руки одного з рятувальників. Саме цей електромеханік Андрій Шкарупило та його колега Ігор Круглов стали гостями прем’єрного випуску «Тихого вечора з Оленою Кравець». Вони, зокрема, розповіли, як обирають, кого першим рятувати, коли викликів багато, чого непотрібно робити, якщо ви опинились у такій ситуації, та  що відбувається, коли в ліфті застрягає сам ліфтер.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: